Táborok

Évente két tábor során csatlakozhatsz hozzánk elmélyült 3-4 napos gyakorláshoz egy remek környezetben. Bővebben lásd az aktualitásokat az esemény listában.

Még több tábori videó itt.

Nyári tábor – 2021. jul. 29 – aug. 1 @Tinnye, részletek

A Tai Chi flow koncepció részeként idén is lesz chi kung, integral tai chi és tai chi chuan is. Foglalkozunk még flow-val, a test akadálytalanításával, páros gyakorlatokkal, egészségmegőrzéssel, meditációval, bodyworkkel, fűszerezve némi önismereti munkával és némi elmélettel. Várunk tehát kezdőket, haladókat, a tábor programját úgy állítottuk össze, hogy mindenkinek legyen módja, (ki)kapcsolódni, feltöltődni, és tapasztalatokat mélyíteni.

Foglalkozunk még az ízületi struktúrával, egészségmegőrzéssel, stresszkezeléssel, flowval és az áramlás feltételeinek akadályaival, energetikával, organikus mozgásminőségekkel, tenszegritással, biomechanikával.

Várunk tehát kezdőket, haladókat, a tábor programját úgy állítottuk össze, hogy mindenkinek legyen módja, (ki)kapcsolódni, feltöltődni, és tapasztalatokat mélyíteni.

Tavaszi Tai Chi tábor – 2020. márc. 20-22 @Tinnye, részletek

Tavaszi Tai Chi táborra invitállak, hogy az új kezdet lendületét és energiáját meg tudd lovagolni! Témánk a tigris és sárkány chi kung és páros tai chi! Várok kezdőket és haladókat, 2 vagy 3 napos részvétel is lehetséges!

Tábor témája az erő (Jin) természete és arcai, kifejeződései, erőfeszítés és erőfeszítés nélküliség, kemény és lágy-okos erő, kapcsolódás és alkalmazkodás képessége, hatékonyság és a nemcselekvés művészetének gyakorlása. Ehhez lesznek segítségünkre egyrészt Tigris és Sárkány chi kung gyakorlatok. E két ellentétes mozgásminőség révén fejlesztheted magadban a jin és jang azaz lágy és kemény oldalaidat külön külön, majd a 2 véglet egyesítésével kutatjuk a lágy erő alkalmazását. Másrészt páros gyakorlatok (Tui Shou, Qin Na, harci alkalmazások) amelyek során gyakorolhatjuk a tai chi alapelveket dinamikus-játékos módon, rátekinthetünk test-tudat összefüggésekre, kapcsolódási mintáinkra és erőnk artikulációjára és használatának módjaira.

Foglalkozunk még az ízületi struktúrával, egészségmegőrzéssel, stresszkezeléssel, flowval és az áramlás feltételeinek akadályaival, energetikával, organikus mozgásminőségekkel, tenszegritással, biomechanikával.

Visits: 227 | Today: 0 | Total: 20128