Táborok

Évente két tábor során csatlakozhatsz hozzánk elmélyült 3-4 napos gyakorláshoz egy remek környezetben. Bővebben lásd az aktualitásokat az esemény listában.

Tavaszi Tai Chi tábor – 2020. márc. 20-22 @Tinnye, részletek

Tavaszi Tai Chi táborra invitállak, hogy az új kezdet lendületét és energiáját meg tudd lovagolni! Témánk a tigris és sárkány chi kung és páros tai chi! Várok kezdőket és haladókat, 2 vagy 3 napos részvétel is lehetséges!

Tábor témája az erő (Jin) természete és arcai, kifejeződései, erőfeszítés és erőfeszítés nélküliség, kemény és lágy-okos erő, kapcsolódás és alkalmazkodás képessége, hatékonyság és a nemcselekvés művészetének gyakorlása. Ehhez lesznek segítségünkre egyrészt Tigris és Sárkány chi kung gyakorlatok. E két ellentétes mozgásminőség révén fejlesztheted magadban a jin és jang azaz lágy és kemény oldalaidat külön külön, majd a 2 véglet egyesítésével kutatjuk a lágy erő alkalmazását. Másrészt páros gyakorlatok (Tui Shou, Qin Na, harci alkalmazások) amelyek során gyakorolhatjuk a tai chi alapelveket dinamikus-játékos módon, rátekinthetünk test-tudat összefüggésekre, kapcsolódási mintáinkra és erőnk artikulációjára és használatának módjaira.

Foglalkozunk még az ízületi struktúrával, egészségmegőrzéssel, stresszkezeléssel, flowval és az áramlás feltételeinek akadályaival, energetikával, organikus mozgásminőségekkel, tenszegritással, biomechanikával.

Nyári tábor – 2021. jul. 29 – aug. 1 @Tinnye, részletek

A Tai Chi flow koncepció részeként idén is lesz chi kung, integral tai chi és tai chi chuan is. Foglalkozunk még flow-val, a test akadálytalanításával, páros gyakorlatokkal, egészségmegőrzéssel, meditációval, bodyworkkel, fűszerezve némi önismereti munkával és némi elmélettel. Várunk tehát kezdőket, haladókat, a tábor programját úgy állítottuk össze, hogy mindenkinek legyen módja, (ki)kapcsolódni, feltöltődni, és tapasztalatokat mélyíteni.

Várunk tehát kezdőket, haladókat, a tábor programját úgy állítottuk össze, hogy mindenkinek legyen módja, (ki)kapcsolódni, feltöltődni, és tapasztalatokat mélyíteni.

Visits: 87 | Today: 0 | Total: 9446