Egyéni tai chi / chi kung óra

English version below..

Tai Chi vagy Chi Kung csak neked!

Az egyéni tai chi óra lehetővé teszi a speciális és testre szabott figyelmet, valamint a gyakorlás iránya sokkal inkább idomul személyes lehetőségeidhez, képességeidhez, céljaidhoz, mint a csoportos gyakorlás során, éppen ezért a fejlődés/gyógyulás/átalakulás tempója gyorsabb és az eredmények kézzel foghatóbbak. A személyes gyakorlásod házi feladattal is megtámogatom.

Az egyéni tai chi 3 előnye:

egyéni tai chi óra

– figyelem: ha a figyelem csak rád irányul a fejlődés vagy gyógyulás tempója felgyorsul, biztos tapasztaltad már, hogy milyen ereje van a figyelemnek és a figyelem terében hogyan zajlik a jótékony változás, ha máshol nem is táborban pl ahol egész nap a taichira figyelsz, hogyan érzed magad pár nap után magáért beszél az élmény. De figyelmet adsz szeretteidnek is, a munkádnak is, mert a figyelem szüli az eredményt. Lassan fejlődsz csoportban? Hátráltatnak? Haladó vagy? Egyéniben a figyelem részedről és részemről is maximalizált, és tudod amennyit teszel bele, annyit tudsz kivenni belőle!

– testreszabva: nem az általános verziót kapod, ami mindenkinek jó, hanem ami a te képességeidre, korlátaidra van szabva, sőt saját céljaid kerülnek fókuszba, mert tudod a taichit mindenki más miatt gyakorolja, egyéniben viszont egyből azt kapod, ami érdekel, sőt akkor és ott, ahol neked a legmegfelelőbb! Zavar a csoport? Ügyetlen vagy? Kudarcok értek, abbahagytad, nem ment? Csináljuk úgy, hogy megy neked is!

– terápiás fókusz: mindenkinek van testi-lelki személyes problémája, ami a test részéről egy figyelmeztetés, hogy foglalkozz vele, de a csoportos órákon ezt nem hangsúlyozod, sőt nem is mondod, mert érzékeny részed és lehet, hogy másra nem is tartozik. Betegség? Sérülés? Pszichés probléma? Az egyéni órán erre egyből figyelmet fordítunk, hogy arra, azzal mit lehet csinálni és mit nem!

TaiChi párban?

Igen, képzeld a taichiban vannak páros gyakorlatok is. Ez nem csak egyéni műfaj. Továbbá misem nagyszerűbb, mit pároddal együtt fejlődni, tanulni, gyakorolni olyasmit, amit otthon is tudtok együtt végezni.

Időtartam, ár:

60 perc – 10.000Ft, 90 perc – 13.000Ft, 2 fő/60p – 13.000Ft, 2 fő/90p – 16.000Ft, 3fő? megbeszéljük..

A fenti árak akkor érvényesek, ha Te jössz hozzám (tavasztól őszig szabadban: Gesztenyés kert, ősztől tavaszig teremben MOM környéke). Többletet jelent, ha én utazom hozzád: 3-5.000Ft. Kérlek jelentkezz be! Kapcsolat.

Kérj ingyenes konzultációt!

Kedvet kaptál az egyénihez? Tervezed egy ideje? Párodat vagy barátodat is bevonnád, ketten lennétek vagy hárman? Mondd el miért szeretnél egyéniben taichit tanulni? Mi a célod? Én elmondom neked hogyan tudok abban segíteni, hogy elérd!

Kérd az ingyenes telefonos konzultációt, amely egy kötetlen párbeszéd, nem jár elköteleződéssel inkább csak egy lehetőség, hogy jobban megismerj engem, a taichi óra lehetőségeit és az egyéni foglalkozás előnyeit mielőtt konkrétumokat beszélnénk meg.

Telefonon is állok rendelkezésedre, küldd el smsben mikor volna alkalmas a beszélgetés, számom 06309633930

Private Tai Chi or Chi Kung classes

Private session is available:

  • more personal attention on you
  • fits your own way / wishes / goals
  • fits your time schedule and classes can be at your home

Fees: 60min– 10.000Ft, 90min – 13.000Ft, 2 person/60min – 13.000Ft, 2 person/90min – 16.000Ft

(If you prefer me to travel to you means plus 3-5.000Ft)

Location: from spring to autumn outdoor in Gesztenyés kert (12th district), from autumn to spring indoor around MOM park

Contact me: kapcsolat or +36309633930

Visits: 1174 | Today: 2 | Total: 102398