Tai Chi flow

A Tai Chi flow, mint külső módszer segít az egészségmegőrzésben és stresszkezelésben.

A TCF, mint mozgáskultúra áramlásélményhez segít, harmóniát teremt benned és test-tudatosságot mélyít.

A TCF, mint belső munka teret nyit önfejlesztésre, önismeretre, eszközt ad energiád művelésére.

A TCF hosszabb távon még harcművészet, belső alkímia és átalakulás, dinamikus meditáció, életfilozófia, szellemi út, amely a taoista hagyományból ered, de mégis egy modern szintézis.

A TCF-ban találsz Tai Chi Chuan (Tai Ji Quan), Integral Tai Chi és Chi Kung (Qi Gong) gyakorlatrendszereket integrál szemléletben.

Megtanulhatod a Tai Chi flow rendszer 4 rétegének gyakorlatait, elméleti részeit, szemléletmódját és oktatási módszerét, amely sajátosan ötvözi a klasszikus tai chit, chi kungot és modern tudást a test-tudat-mozgás kapcsán.

A TCf rendszer tradicionális alapokon nyugszik, de testre szabja a tai chit a modern nyugati ember élethelyzetére, sőt rugalmasan nyitott, hogy saját tapasztalatodat integráld bele.

A TCf rendszerben a felkészítő szintek révén kezdőként is könnyen be tudsz kapcsolódni és egyből taichi élménnyel gazdagodsz azon túl, hogy kompenzálod az ülőmunka ártalmait, haladóként pedig az elmélyítő szintek állnak rendelkezésedre, amelyben képességeidet, a taichi és chikung felsőbb és alkalmazás szintjeit gyakorolhatod.

A TCf rendszer modulárisan felépített, személyre szabható, így jobban fókuszálhatsz arra, ami téged érdekel: egészségmegőrzés, energetika, mozgáskultúra, flow, harcművészet vagy önismeret.

Fejleszd magad a tai chi és chi kung segítségével hétről hétre és válj azzá, aki lenni szeretnél! Légy áramló, oldott, harmonikus, energikus, költözz ki a fejedből, javíts az ülőmunka ártalmain, légy jelen a testedben, értsd meg szükségleteit, bontakoztasd ki lehetőségeit, tegyél egy emelkedettebb életminőségért, és segíts ebben másokat is!

modern tai chi rendszer

Ismerd meg a TCf miért és mitől flow, mit jelent ez, mik a sajátosságai

Ismerd meg a TCf hatásait, miben segíthet fizikai, érzelmi, mentális szinteken

Ismerd meg a TCf iskolát és rendszert, a szakmai állásfoglalást

Kövesd a TCF aktivitást Facebookon is!

Visits: 1264 | Today: 8 | Total: 118506