Táborok

Évente 4 tábor (ősz, tél, tavasz, nyár) során csatlakozhatsz hozzánk elmélyült 2-3-4-5 napos gyakorláshoz remek környezetben. Bővebben lásd az aktualitásokat az esemény listában.

Minden táborba várunk kezdőket, haladókat, a tábor programját úgy állítottuk össze, hogy mindenkinek legyen módja, (ki)kapcsolódni, feltöltődni, és tapasztalatokat mélyíteni.

Nézz tábori videókat

Még több tábori videó itt.

Nyári Tai Chi flow tábor, részletek keresd az eseményt

Idén is lesz alkalmad a Tai Chi flow táborban chi kung, integral tai chi és tai chi chuan gyakorlásra is. Hosszabb, rövidebb formák, belső és külső munka, klasszikus és modern megközelítéseket integrálunk. Foglalkozunk flow-val, állat mozgás esszenciákkal, a test áramlásának akadálytalanításával, páros gyakorlatokkal, egészségmegőrzéssel, energetikával, meditációval, bodyworkkel, fűszerezve némi önismereti munkával és némi elmélettel, ahogy szoktuk.

Tavaszi Tai Chi flow tábor, részletek keresd az eseményt

Tavaszi Tai Chi táborra invitállak, hogy az új kezdet lendületét és energiáját meg tudd lovagolni! Témánk a tigris és sárkány chi kung és páros tai chi! Várok kezdőket és haladókat, 2 vagy 3 napos részvétel is lehetséges!

Tábor témája az erő (Jin) természete és arcai, kifejeződései, erőfeszítés és erőfeszítés nélküliség, kemény és lágy-okos erő, kapcsolódás és alkalmazkodás képessége, hatékonyság és a nemcselekvés művészetének gyakorlása. Ehhez lesznek segítségünkre egyrészt Tigris és Sárkány chi kung gyakorlatok. E két ellentétes mozgásminőség révén fejlesztheted magadban a jin és jang azaz lágy és kemény oldalaidat külön külön, majd a 2 véglet egyesítésével kutatjuk a lágy erő alkalmazását. Másrészt páros gyakorlatok (Tui Shou, Qin Na, harci alkalmazások) amelyek során gyakorolhatjuk a tai chi alapelveket dinamikus-játékos módon, rátekinthetünk test-tudat összefüggésekre, kapcsolódási mintáinkra és erőnk artikulációjára és használatának módjaira.

Foglalkozunk még az ízületi struktúrával, egészségmegőrzéssel, stresszkezeléssel, flowval és az áramlás feltételeinek akadályaival, energetikával, organikus mozgásminőségekkel, tenszegritással, biomechanikával.

Őszi Tai Chi flow kistábor, részletek keresd az eseményt

Chi kung és Tai chi gyakorlás egész hétvégén egy dunaparti és erdei környezetben. Őszi aktualitások, gyűjtő légzések, gyűjtő, töltő chi kung, majd mindezt tai chi formába öntjük tovább fejlesztjük, hogy kívül és belül is javunkra váljék.

Szilveszteri Tai Chi flow tábor, részletek keresd az eseményt

Chi kung és Tai chi gyakorlás egész hétvégén (p-sz-v). Téli aktualitások, belső tűz és vitalitás csikung, erőmozdulatok és életerő gyakorlatok, majd mindezt tai chi formába öntjük tovább fejlesztjük, hogy kívül és belül is javunkra váljék.Lesz még egészségmegőrzés, energetika, meditáció, flow, páros gyakorlatok, bodywork, fűszerezve némi önismereti munkával és némi elmélettel, ahogy szoktuk. Ja és sok nevetés 31-én!

Várok kezdőket, haladókat, a tábor programját úgy állítottam össze, hogy mindenkinek legyen módja, (ki)kapcsolódni, feltöltődni, és tapasztalatokat mélyíteni.

Visits: 997 | Today: 3 | Total: 118507