Visszajelzések tőletek

köszönöm a visszajelzéseket, inspiráló!

“A Tai Chi összekapcsol a környezettel, az éggel és földdel, a természettel – ezáltal feltölt, kiegyensúlyoz, elsimít. Már rég nem az akadémikus, könyből megszerezhető tudásra vágyom, hanem gyakorlatias, szemléletes tudásra vágyom, amit itt mindig megkapok.”

“egy lépéssel közelebb kerültem az önmegismeréshez..”

“Könnyen megy a gyakorlás, fantasztikusan felépített keret, hihetetlenül klassz gyakorlatok..”

“A sárkány mozgásban tetszett a szabadság és harmónia, a tigrisben pedig megtapasztaltam a ruganyosságot és félelemnélküliséget.”

“Jó látni, hogy közösséget kovácsoltok, ez ritka manapság. Inspirál az elmélyült gyakorlás tere és érzem az erejét az egyének által a gyakorlásba beletett energiának, odaszentelődésnek.. ez olyan felemelő!”

“Nem számított, hogy kezdőként vagy évek óta gyakorlóként jöttél, mindenki megtalálhatta a maga szintjét a gyakorlatokban és az eszmeiségben, ami tovább vitte a maga útján. Köszönet a figyelemért és támogatásért!”

“Míg a jóga befelé visz (és ezért el is távolított régen fontos emberektől) addig a tai chi összekapcsol a környezettel, az éggel és földdel, a természeti erőkkel – ezáltal feltölt, kiegyensúlyoz, elsimít.”

“..mindig sokat tanulok magamról, a kapcsolataimról és nem utolsó sorban a tai chiról.”

“A ragadós kezek az új kedvenc mozgásformám!” (Tui shou, páros tai chi gyakorlás – a szerk.)

“rugalmas pontosság és szeretetteli fegyelem..” (a tábori légkörről – a szerk.)

“a chi kung mozdulatok indították be végre az elgémberedett, berozsdásodott tagjaimat”

“A táborban nem éreztem igazán változást. Inkább csak azt, hogy meg akarom találni a módját, hogy változzak. Azóta rendszeressé vált a reggeli mozgás hetente néhány alkalommal. Egyedül. Szemléletben, hozzáállásban lettem inkább rugalmasabb, talán testben is lesz érezhető változás.”

“ma tudatosult bennem, hogy akkor – mintha átváltott volna a kapcsoló egy másik módba: azóta derűs egykedvűséggel, élvezettel, odafigyeléssel és kedves odaadással áramlok az életemben, fantasztikus érzés, nagyon nagyon örülök neki, úgy érzem, végre megpihenhetek 🙂 Számomra is hihetetlen hirtelen volt ez a váltás, főleg, hogy a táborban nem így éreztem magam. De sokat szívtam magamba ennek megalapozásához: Palkó megértését és elfogadását érkezéskor, amikor rögtön a problémáimmal jöttem; az odafigyeléseteket a gyakorlások során – számtalanszor éreztem, hogy valami most azért történik akkor és úgy, mert nekem/nekünk épp arra van szükségünk, az segít; a zazen meditáció és belekérdezések Ádámmal, amikor ráébredtem, hogy az egóm és az elmém engem napok óta átvernek és végre elküldtem őket a fenébe; a borulások, amikor máshogy esett jól a légzés és Palkó támogatott; a fás gyakorlat, amikor végre elemi erővel éreztem magamon átáramlani az energiát és sírtam az élménytől és a felismeréstől, hogy mégis érzem, csak bennem van pillanatnyilag kevés; és összességében a felismerés, hogy hiába lenne csomó okom szenvedni (legalábbis az elmém szerint), döntés kérdése, hogy örömmel és nyitottan állok a gyakorláshoz, vagy bármihez az életben. “

” Nekem nagyon sokat jelentett ez a négy nap. Az agyhullámaim teljesen kisimultak, vigyorogtam mint a vadalma, hiába volt dugó hazafelé. Mindezzel csak azt akarom jelezni, hogy ezt az állapotot szeretném átmenteni a hétköznapokba. “

” ..konnyebben kezelem a szelsoseges helyzeteket, kisimultabb, nyugodtabb es turelmesebb, kreativabb vagyok. Nem visel meg a kanikula es a fronterzekenysegem is azota,el van tunve ( ami az utobbi idoben igen zavaro volt)”

” milyen volt a megérkezés a hétköznapokba? Nagy volt a kontraszt. A kollégáim meg is kérdezték, hogy csatlakoztam-e a Slow_mozgalomhoz. Kiegyensúlyozottabb vagyok azóta.”

“ennyi plusz energia.. nem fáradtam el azóta sem 🙂  “

Visits: 63 | Today: 0 | Total: 3134